لطفا چند لحظه صبر نمائید

ویدئوی معرفی انواع سوئیچ های PoE



سوئیچ‌های PoE به شما اجازه می‌دهند که علاوه بر جابه‌جایی اطلاعات، توان مصرفی دوربین های مداربسته تحت شبکه را نیز تا با استفاده از کابل‌های Cat5، Cat6 و Cat5e تامین کنید. به همین دلیل امروزه استفاده از سوئیچ‌های PoE در شبکه‌های دوربین مداربسته به امری متداول تبدیل شده است. افرادی که وظیفه طراحی و راه اندازی یک شبکه را بر عهده دارند، معمولا مدل سوئیچ‌ PoE را متناسب با دوربین های IP به کار رفته در سیستم انتخاب می‌کنند. در این مقاله جزئیات بیشتری در خصوص شبکه‌های دوربین مداربسته تحت شبکه و سوئیچ‌های PoE را در اختیار شما قرار می‌دهیم.
 

امکان نصب دوربین مداربسته در فاصله دور

تکنولوژی PoE باعث می‌شود تا بتوان دوربین های IP مدار بسته  را حتی در فاصله‌های بسیار دورتر از سوئیچ PoE استفاده کرد. به عنوان مثال دوربین ها می‌توانند توسط کابل‌های Cat5e در فاصله ۱۰۰ متری از سوئیچ PoE نصب شوند. در مواردی که فاصله دوربین تحت شبکه از سوئیچ بیشتر از ۱۰۰ متر شود، باید از PoE repeaterها استفاده کنید.

 

امکان اتصال دستگاه‌های بیشتر در سیستم

استفاده از PoE Injector به طراحان شبکه کمک می‌کند تا فضای کمتری را اشغال کنند. مدل‌های مختلف سوئیچ‌های PoE با داشتن تعداد درگاه‌‌های متفاوت، امکان اتصال چندین IP Camera را به سیستم فراهم می‌کنند. به عنوان مثال، با استفاده از یک سوئیچ PoE، می‌توان شبکه‌ای شامل ۱۰ دوربین مداربسته را در کوتاه‌ترین زمان راه‌اندازی کرد.
 

poe
 

خروجی توان بیشتر

تکنولوژی PoE شما را قادر می‌سازد تا از طریق درگاه‌های موجود بر روی سوئیچ، توان مصرفی مورد نیاز دستگاه‌های موجود در شبکه را توسط کابل‌های Cat5e و Cat6 به آن‌ها انتقال دهید. همچنین نسخه‌های جدیدتر تکنولوژی PoE مانند +PoE، قادر هستند حداکثر توان ۳۰ وات را از طریق کابل‌های Cat5e منتقل کنند. در حالی که حداکثر توان در شبکه‌های PoE، ۱۵.۴ وات است. در نتیجه دوربین هایمدار بسته تحت شبکه به راحتی می‌توانند به سوئیچ‌های PoE وصل شوند و علاوه بر جابه‌جایی اطلاعات، توان مورد نیاز را دریافت کنند.

 

مدیریت آسان با استفاده از قابلیت troubleshooting

سوئیچ‌های پیشرفته PoE این امکان را به کاربران می‌دهند تا از هر کجای دنیا، بتوانند به دوربین های تحت شبکه دسترسی داشته باشند. به عنوان مثال، سوئیچ های PoE قابل کنترل این قابلیت را دارند که با استفاده از یک رابط کاربری گرافیکی، توپولوژی شبکه را به ادمین نمایش ‌دهند. این امر می‌تواند ادمین‌ها را در نگهداری از شبکه و عیب‌یابی یاری کند. به صورت کلی، ادمین می‌تواند تک تک پورت‌های سوئیچ‌های PoE را به نحوی برنامه ریزی کند که در صورت بروز هر گونه مشکلی برای دوربین تحت شبکه، یک پیغام خطا ارسال شود. در این صورت او خواهد توانست با ورود به رابط کاربری، دوربین مشکل دار را شناسایی کرده و آن را مجددا راه اندازی کند. اگر این روش جواب نداد، ادمین باید به سرعت تکنسینی را برای تعمیر دوربین به محل اعزام کند. به طور کلی سوئیچ‌های PoE می‌توانند سرعت فرآیند عیب یابی و تعمیر را در یک شبکه بالا ببرند.

 

هزینه کمتر نگهداری

همانطور که در بالا اشاره کردیم، تکنولوژی PoE به ادمین‌ها این اجازه را می‌دهد که از هر موقعیتی به دوربین‌ها دسترسی داشته باشند. در نتیجه سازمان‌ها با استفاده از این تکنولوژی‌، می‌توانند هزینه نگهداری از شبکه خود را کاهش دهند.

 

سوئیچ PoE برای دوربین های تحت شبکه خانگی

بسیاری از افراد به منظور افزایش امنیت محل زندگی خود، به سراغ دوربین هایمدار بسته تحت شبکه می‌روند. راه اندازی سوئیچ‌های PoE و اتصال آن به دوربین هایمدار بسته تحت شبکه به سرعت قابل انجام است. یکی از بهترین مزایای این روش، حذف کابل‌های غیر ضروری است. با پیشرفت تکنولوژی در زمینه دوربین هایمدار بسته، تمایل کاربران به استفاده از دوربین هایهوشمند تحت شبکه افزایش پیدا کرده و ما بیشتر شاهد قرارگیری این دوربین‌ها در منازل هستیم.
 

سوئیچ PoE برای دوربین های تحت شبکه سازمان‌ها

هر روزه به تعداد شرکت‌ها و اداراتی که IP Camera ها را به عنوان یک راه حل مطمئن برای افزایش امنیت انتخاب می‌کنند، افزوده می‌شود. معمولا شرکت‌های متوسط و بزرگ، برای تامین امنیت به بیش از یک دوربین مدار بسته نیاز دارند. در نتیجه باید پیش از خرید سوئیچ PoE، به تعداد دوربین های مورد استفاده در سیستم دقت کرد. به طور معمول یک سوئیچ شبکه مدیریتی با ۲۴ درگاه می‌تواند یک انتخاب مناسب برای یک شرکت متوسط باشد. در حالی که شرکت‌های بزرگ‌ و هتل‌ها باید به سراغ انتخاب سوئیچ‌هایی با ۴۸ درگاه بروند.