با اشتراک در خبرنامه همیشه از آخرین تخفیفات و رویدادهای مهم ما مطلع خواهید شد
- برند : سوئیچ سیسکو
- سری سوئیچ : 2960X
- تعداد پورت : (Eth1000*48)
- نوع آپلینک : 2 عدد پورت در قسمت Uplink (2 عدد پورت +SFP )
- قابلیت +POE: دارد
-حداکثر توان +PoE معادل 370W
- لایه : لایه 2
- قابلیت Stack : دارد
- ظرفیت :216 گیگابیت در ثانیه
- 1 سال گارانتی
وضعیت کارکرد : ریفر شده
سوئیچ سیسکو WS-C2960X-48LPD-L از جمله سوئیچ های سیسکو 2960 یک سوئیچ stackable لایه 2 با سیستم عامل LAN Base می باشد و شامل 48 پورت 10/100/1000 اترنت با قابلیت +POE و 2 رابط 10G SFP+ uplink می باشد که در بازار تجهیزات شبکه به فروش می رسد.
انواع سوئیچ های سیسکو 2960 سری X ظرفیتی برای استک فراهم می کند که از 8 سوئیچ پشتیبانی می کند و با همان سوئیچ های سری 2960X در یک استک قرار می گیرند. همچنین این سری از سوئیچ های شبکه می توانند تا حداکثر 4 سوئیچ را با سوئیچ های 2960S با سیستم عامل LAN Base در یک استک جمع کنند.
سوئیچ سیسکو +PoE هوشمند (+Intelligent PoE):
استانداردهای IEEE 802.3af PoE و +IEEE 802.3at PoE (تا 30 وات در هر پورت) در سوئیچ های کاتالیست سری 2960X و 2960XR پشتیبانی می شوند تا هزینه های کل مالکیت را برای راه اندازی هایی که شامل تلفن های Cisco IP، اکسس پوینت Cisco Aironet wireless و یا دیگر دستگاه های سازگار با PoE و +PoE هستند را کاهش دهند.
PoE نیاز به حذف منبع تغذیه دیواری در دستگاه های فعال با PoE ارائه می دهد و همچنین هزینه های اضافه کردن کابل های برق و مدارهایی که در حالت عادی (بدون PoE) برای تلفن IP و توسعه WLAN لازم می باشد، نیز حذف می کند.
پاور PoE در سوئیچ های سیسکو PoE سری 2960X و 2960XR پویا است و توان پاور تا حداکثر 740W در پاور +PoE را ارائه می دهد.PoE دائمی در سوئیچ های سری 2960X و 2960XR پشتیبانی می شوند. با PoE دائمی، برق دستگاه های متصل به PoE یا +PoE در طی راه اندازی مجدد سوئیچ (Reboot) حفظ می شود که برای endpoints بحرانی مانند دستگاه های پزشکی و endpoints اینترنت اشیا (IoT) مانند چراغ های PoE دار مهم است. این ویژگی سبب می شود تا در زمان راه اندازی مجدد سوئیچ سیسکو، در روند کار دستگاه های متصل به PoE هیچ گونه اختلالی ایجاد نشود.
https://nayebnet.ir/%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88?sp-2=5